Werken bij een restaurant in Venlo

Solliciteer op een vacature in de horeca

Waarom zou je solliciteren bij een restaurant via happhapp? Wij weten precies welk restaurant iemand met jouw vaardigheden nodig heeft. Of je nu wil beginnen met afwassen, meer verantwoordelijkheid wilt hebben in de bediening of in de keuken wilt werken als kok met of zonder ervaring. Wacht dan niet langer en stuur ons een bericht!

Jouw nieuwe baan bij een fantastisch restaurant in de horeca staat op je te wachten. Neem een kijkje op onze website waar wij de laatste onbezette tafeltjes bij de beste restaurants in de regio Venlo verkopen. Kies vervolgens jouw favoriete restaurant op de website waar jij wilt gaan werken en dien een aanvraag in bij happhapp. Dit doe je door contact op te nemen via info@happhapp.nl en wij regelen jouw eerste sollicitatiegesprek! Uiteraard heeft niet elk restaurant op elk gebied iemand nodig. Maar wij zorgen ervoor dat je bij een leuk restaurant terecht komt met mooie doorgroeimogelijkheden.

Naast ons hoofdconcept willen wij de Horeca in Venlo gratis kunnen voorzien van bevlogen personeel op alle niveaus. Happhapp heeft contact met meer dan 35 restaurants in Venlo en omstreken. Lijkt het jou leuk bij een van hen te werken? Stuur dan een mail naar info@happhapp.nl en kom in contact. Het maakt niets uit voor welke functie je wilt solliciteren. Happhapp heeft contacten met alle ondernemers, weet precies welk soort personeel ieder restaurant nodig heeft en koppelt gratis (voor beide partijen!) werkgever en werknemer aan elkaar. Wij kunnen jou eenvoudig aan de juiste horecawerkgever koppelen in Venlo.

Tot snel!

image-2018-09-17.jpg