Veelgestelde vragen restaurants

...voor restauranthouders:

 

Het plaatsen van aanbiedingen is gratis. Happhapp maakt gebruik van een ‘no cure, no pay’ systeem.
We bieden je een unieke kans om in aanraking te komen met nieuwe gasten. Je kunt specifieke gerechten delen met de doelgroep die voor jou relevant is. Daarnaast wordt de naamsbekendheid van je restaurant op een leuke en unieke wijze vergroot. Kortom: een mooie gelegenheid om nieuwe gasten kennis te laten maken met jouw restaurant.
Vul hiervoor het contactformulier in dat je hier kunt vinden. Je kunt ons ook altijd bereiken via info@happhapp.nl. We geven zo spoedig mogelijk antwoord op al je vragen en komen persoonlijk bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.
Middels een persoonlijk gesprek gaan we samen de mogelijkheden bespreken. We stemmen de aanbiedingen af op je wensen. Overigens kun je zelf bepalen wanneer en hoe vaak je een aanbieding wilt plaatsen. Dit kun je aangeven in je profiel. Daarbij heb je het recht om te allen tijde de aanbieding van de website te halen.
De voucher die de gast ontvangt wanneer er een aanbieding is gekocht, is alleen geldig op de dag en het tijdstip die zijn geselecteerd.
Je bent volledig vrij in het aantal aanbiedingen die je op happhapp.nl plaatst.
Normaal gesproken bestaat onze doelgroep uit liefhebbers van uit eten tussen de 18 en 60 jaar, woonachtig in Nederland. Echter, we helpen graag om je aanbiedingen aan te passen op de voor jou relevante doelgroep.