Werken bij happhapp, dat is pas knapp!

Ben jij of ken jij iemand die het leuk vind om bij ons een super chille stage te lopen tijdens een vervolgopleiding (MBO/HBO)? Neem dan snel contact op.

Wij van happhapp zijn op zoek een ambitieuze stagiaire die het leuk vind om zichzelf uit te dagen en de nodige verantwoordelijkheid op zich wilt te nemen.

Het liefst zoeken wij iemand voor een langdurige stage van 3-6 maanden. Echter, wij staan open voor elke aanvraag en kunnen te zijner tijd kijken of we een leuke match voor je kunnen zijn.

Hou jij van Instagram, Facebook en andere sociale media? Wil je later iets gaan doen met communicatie, marketing of commercie? Ben jij creatief en durf jij buiten de lijntjes te tekenen? Kan jij goed verkopen (totaal geen vereiste)? Wil jij flexibel kunnen werken tijdens je stageperiode? Is het voor jou belangrijk om in een leuk en jong team van collega's terecht te komen?

Wanneer je minstens één van bovenstaande vragen met 'JA' hebt beantwoord mag je gezellig op de koffie komen. Wij verwelkomen je graag!

Het zou fijn zijn wanneer je een korte motivatie kunt schrijven waarom je het leuk vind om bij happhapp te werken. Oh ja, vergeet daarnaast je C.V. niet mee te sturen met een stukje over jezelf! Dus:

  • Wie ben je?
  • Wat vind je leuk om te doen in het leven?
  • Welke vaardigheden heb je?
  • Wat ben je momenteel mee bezig?
  • Wat wil je later graag gaan doen?

 

Dan zullen wij er rekening mee houden  en zorgen dat je na deze stage gegroeid bent in jouw favoriete vakgebied.

Tot snel!

 image-2018-09-17.jpg