Sushimi Venlo

 

Happhapp-tp-header.jpg

 

 

Bij Sushimi in Venlo eten is héérlijk. Ga jij graag regelmatig Japans eten en wil je de beste deals? Dan ben je bij HappHapp aan het juiste adres. Wij hebben de beste deals van restaurants in Venlo en omstreken voor je verzameld. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Lees dan vooral verder!

 

Goedkoop bij Sushimi in Venlo eten via HappHapp

HappHapp draagt restaurants, zoals Sushimi, in Venlo en haar gasten een warm hart toe. We vinden het fijn als gasten heerlijk kunnen eten tegen de beste prijzen. Daarnaast willen we dat de restaurants hier ook voordeel van hebben. Daarom werken we samen met lokale ondernemers en bieden wij hen scherpe prijsafspraken. Voor de gasten van de restaurants is de samenwerking volledig transparant. De prijzen die je bij ons ziet, staan gelijk aan die op de menukaarten van de samenwerkende restaurants: géén addertjes onder het gras.

 

 

Hoe scoor ik die deal?

 

Bekijk de aanbieding die wij voor Sushimi in Venlo in het uitgebreide overzicht hebben klaargezet. Ook de deals van andere restaurants zijn hier weergeven. Zo kies je zelf je deal voor ontbijt, lunch of diner. Heb je jouw aanbieding gekozen? Dan betaal je deze in de veilige betaalomgeving. Vervolgens krijg je per mail de voucher die je bij Sushimi of een ander restaurant van je keuze in Venlo laat zien. Voor meer informatie over hoe HappHapp werkt, kijk je bij de veelgestelde vragen op de website.

 

Contact opnemen

 

Heb je vragen of opmerkingen en staat je vraag niet bij de veelgestelde vragen op de website? Neem dan contact met ons op. Wij streven ernaar je binnen 24 uur van een antwoord te voorzien. Je bereikt ons via het contactformulier op de website of via een e-mail naar info@happhapp.nl.

 

 

vind reserveer geniet profiteer.png