Over Happhapp

Wij streven ernaar om op een unieke manier voordeel te bieden voor zowel de restaurants als de gasten. Restaurants willen jou ontmoeten, maar jij wilt graag voordelig de leukste restaurants in de buurt ontdekken. Dat maken we mogelijk door jullie uit te nodigen om te gaan uit eten met hoge kortingen. Geniet van prachtige en misschien nog onbekende restaurants in de buurt, voor een totaal andere prijs dan je gewend bent.

Wat is happhapp?

Ben je een echte liefhebber van uit eten? Doe je dit het liefst elke dag? Wij ook. Maar dan weet jij, net als ons, dat dit nogal prijzig kan zijn.

Happhapp zorgt ervoor dat je kan eten in jouw favoriete restaurants met hoge kortingen. Ons streven is om jou vaker te laten genieten van alle fantastische restaurants in Venlo. Op onze website, happhapp.nl, vind je dagelijks voordelige aanbiedingen in deze mooie stad. Ons restaurantoverzicht is zo ingericht dat je dagelijks een simpel overzicht hebt van alle aanbiedingen op dat moment. Wil je vanavond nog genieten van een heerlijk driegangenmenu, of een keer onbeperkt sushi of tapas eten, dan zit je bij ons goed. Selecteer jouw favoriete aanbieding en geniet er vandaag nog van. Smakelijk eten gewenst!

Hoe werkt happhapp? 

 

vind reserveer geniet profiteer.png

 

Vind.

In het aanbiedingsoverzicht vind je diverse aanbiedingen bij verschillende restaurants. Vind jouw favoriete restaurant, klik hierop en je wordt direct doorverwezen naar de productpagina waar meer informatie te vinden is.

Reserveer.

Loopt het water je al in de mond tijdens het zien van de heerlijke maaltijd? Selecteer de aanbieding en reserveer direct. Wanneer je klikt op reserveren wordt je doorverwezen naar de betaalomgeving. Je betaalt vooraf je bestelling en krijgt via de mail een bevestiging met daarin de reserveringsgegevens. Dat was het al. Eenvoudiger kan niet!

Geniet.

Dit is het leukste gedeelte! Stap binnen bij het restaurant, laat je voucher zien, en geniet eindeloos.

Profiteer.

Je hebt nu heerlijk gegeten in een prachtig restaurant voor een totaal andere prijs dan je gewend bent. Heeft het gesmaakt? Profiteer dan vaker van de voordelen van happhapp.nl. We zien je graag terug!

                                                                                                                                                                       

Bedankt.

We willen je graag bedanken voor het gebruiken van happhapp. We wensen je een gezellige avond gevuld met heerlijk eten. Eet smakelijk.