Kortingsbon restaurant

 

Kortingsbon restaurant in Venlo

 

 Met een kortingsbon voor een restaurant kun je vaker uit eten gaan met korting. De fikse kortingen maken het bezoeken van een restaurant nog leuker. HappHapp bied je de mooiste aanbiedingen bij de beste restaurants in je buurt. Of je nu wilt ontbijten, lunchen of juist uitgebreid dineren, claim je korting bij HappHapp en geniet!

Via ons kun je uit eten met korting bij goede plaatselijke restaurants

In tegenstelling tot onze concurrenten werkt HappHapp alleen samen met lokale restaurants. We houden onze prijzen laag, waardoor het voor ieder restaurant aantrekkelijk is om met ons samen te werken. Hierdoor houden wij ons aanbod ruim en divers. Denk hierbij niet alleen aan een viergangenmenu, maar ook aan sushi, Balinees eten en pizza. Maak er een compleet verzorgde dag van door je kortingsbon voor een restaurant te combineren met een leuk dagje uit via Swingby. Door uit eten te gaan met korting, hoeft een gezellige dag niet duur te zijn.

Een kortingsbon voor een restaurant reserveren

Bij HappHapp zijn er geen verborgen kosten. De prijzen die wij tonen, zijn gelijk aan de prijzen op de menukaart van de betreffende restaurants. Heb jij al een mooie aanbieding via ons overzicht gevonden? Claim dan snel die kortingsbon, voordat iemand je voor is. Je betaalt snel en eenvoudig je reservering via de beveiligde betaalomgeving. Wij sturen je meteen je voucher. Deze voucher neem je mee naar het restaurant van je keuze om je reservering te verzilveren. Wij wensen je smakelijk eten!

Wil je meer weten?

Heb je nog vragen? Bekijk dan eerst ons overzicht met veelgestelde vragen. We hebben hier de meest voorkomende vragen en de antwoorden hiervan voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website of stuur een e-mail naar ons e-mailadres info@happhapp.nl. Wij helpen je snel verder.

 

vind reserveer geniet profiteer.png