Kortingsbon restaurant

 

Happhapp-tp-header.jpg

 

 

Met een kortingsbon voor een restaurant kun je eens wat vaker uit eten gaan. De fikse kortingen maken het bezoeken van een restaurant nog leuker. HappHapp biedt je de mooiste aanbiedingen bij de beste restaurants in je buurt. Of je nu wilt ontbijten, lunchen of juist uitgebreid dineren, claim je korting bij HappHapp en geniet!

 

HappHapp biedt je een leuke kortingsbon voor je plaatselijke restaurant

In tegenstelling tot onze concurrenten werkt HappHapp alleen samen met lokale restaurants. We houden onze prijzen laag, waardoor het voor ieder restaurant aantrekkelijk is om met ons samen te werken. Hierdoor houden wij ons aanbod ruim en divers. Denk hierbij niet alleen aan een viergangenmenu, maar ook aan sushi en pizza. Maak er een compleet verzorgde dag van door je kortingsbon voor een restaurant te combineren met een leuk dagje uit via Swingby.

Een kortingsbon voor een restaurant reserveren

 

Bij HappHapp geen verborgen kosten. De prijzen die wij tonen, zijn gelijk aan de prijzen op de menukaart van de betreffende restaurants. Heb jij al een mooie aanbieding via ons overzicht gevonden? Claim dan snel die kortingsbon, voordat iemand je voor is. Je betaalt snel en eenvoudig je reservering via de beveiligde betaalomgeving. Wij sturen je meteen je voucher. Deze voucher neem je mee naar het restaurant van je keuze om je reservering te verzilveren. Wij wensen je smakelijk eten!

 

Wil je meer weten?

 

Heb je nog vragen, bekijk dan eerst ons overzicht met veelgestelde vragen. We hebben hier de meest voorkomende vragen en het antwoord voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website of stuur een e-mail naar ons e-mailadres info@happhapp.nl. Wij helpen je snel verder.

 

vind reserveer geniet profiteer.png