Happhapp werkt samen met Kinderen van de Voedselbank

Voor ieder verkocht gerecht gaat er een percentage naar de Kinderen van de Voedselbank! 

Wist je dat er kinderen zijn die niet elke avond warm eten krijgen? Kinderen die al in geen jaren hun verjaardag hebben kunnen vieren? Of nog nooit een echt cadeautje hebben gekregen? Voor al deze kinderen is de stichting opgericht. Een stichting die zich inzet tegen de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede in Nederland.  

Over Kinderen van de Voedselbank

Stichting Kinderen van de Voedselbank is opgezet door enkele vrijwilligers. Ze zetten zich in om de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede in Nederland tegen te gaan, voor kinderen waarvan de ouders gebruik moeten maken van de voedselbank. Waarom doen ze dit? Wat voor de meeste kinderen de gewoonste zaak van de wereld is, is voor deze kinderen haast onmogelijk.

 

Kinderen van de Voedselbank en happhapp

Wij, bij happhapp, vinden het initiatief van de Kinderen van de Voedselbank prachtig. De stijgende lijn die ze de laatste jaren hebben doorgemaakt is fantastisch. De vrijwilligers die binnen de stichting werken, doen dit met zoveel liefde en passie. Ze zijn begonnen met helemaal niets en hebben lange dagen en nachten gewerkt om te komen waar ze nu staan. Nu helpen ze dagelijks vele kinderen in armoede.

Om dit prachtige initiatef te steunen wordt er bij iedere bestelling een bepaald percentage gedoneerd naar de Kinderen van de Voedselbank. Dit betekent dat, wanneer je gaat genieten in een restaurant via happhapp, je meehelpt om het leven van een kind meer kleur te geven.

 

Bedankt voor je bijdrage!

Namens de Kinderen van de Voedselbank en happhapp willen we jou bedanken voor je vertrouwen en bijdrage. Dit waarderen we enorm!

Kinderen_vd_Voedselbank2.png