Beej Wim

 

Beej Wim in Venlo

 

 

Bij Beej Wim geniet je van het beste dat de Aziatische keuken je te bieden heeft. Ga je graag uit eten en doe je dit het liefst zo vaak mogelijk? Scoor dan je korting via HappHapp. Met de deals die wij voor je hebben klaargezet, wordt uit eten gaan nóg leuker. Wil je meer weten over ons concept? Lees dan vooral verder.

 

Eten bij Beej Wim in Venlo

HappHapp zet zich in voor een unieke samenwerking met restaurants in de omgeving. Hierbij hebben we als doel restaurants en hun gasten samenbrengen. Wij bieden gasten de beste aanbiedingen – en omdat HappHapp lage percentages doorberekent aan de restaurants, hebben we een uitgebreid aanbod samengesteld. Ook de populairste restaurants hebben zich bij HappHapp aangesloten. Je kunt via ons voordelig eten bij Beej Wim, maar bekijk ook zeker eens de deals van de andere restaurants die we voor je klaar hebben gezet. Op deze manier kun je nog vaker genieten van de beste gerechten in de leukste restaurants in de regio.

 

Pak die korting!

Wil je voordelig eten bij Beej Wim in Venlo? Bekijk dan snel ons overzicht met aanbiedingen. En heb je de deal gevonden die bij je past? Reserveer deze dan snel. Zodra je betaling in de beveiligde betaalomgeving is afgerond, krijg je van ons per e-mail de voucher toegezonden. Deze laat je bij het restaurant van je keuze zien. Vervolgens is het genieten geblazen!

 

Contact met HappHapp

 

Wij hebben een lijst met veelgestelde vragen voor je opgesteld. Staat je vraag hier niet tussen of heb je op- of aanmerkingen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website of stuur een e-mail naar info@happhapp.nl.

 

 

vind reserveer geniet profiteer.png